Full colour autotenues

Minidress voor in de autoEen auto kan worden opgevrolijkt met allerlei accessoires. Maar wat is leuker dan een klein autotenuetje om voor het raam te hangen? Ook wel een minidress voor in de auto genoemd. U kunt een geheel eigen ontwerp maken. Of u kunt kiezen uit mini oranje shirtjes, voetbalshirtjes of shirtjes van bepaalde verenigingen of clubs. Uw persoonlijke ontwerp kan bijvoorbeeld een naam of logo bevatten. Ook een afbeelding of foto is mogelijk.

Voor verenigingen, groepen of clubs zijn mini auto tenues geschikt om uit te delen of te verkopen. Wanneer u de minitenues bestelt in grotere hoeveelheden, kunnen wij u korting bieden. Een autotenue wordt full colour gedrukt en biedt de mogelijkheid om voor- en achterkant apart te ontwerpen. U kunt de tenues bestellen in een bepaalde basiskleur, maar het is ook mogelijk om daarop een ontwerp af te drukken (bijvoorbeeld een logo of naam). De opties zijn dus eindeloos, hiernaast treft u een aantal voorbeelden van minidress voor in de auto die wij gemaakt hebben de afgelopen jaren.

Wij bieden goedkope minikits, zowel persoonlijk als voor groepen. U kunt in onderstaand bestelformulier invullen hoeveel minishirtjes u wilt bestellen. U kunt ook een afbeelding meesturen van uw idee, logo of tekst, of u kunt ons via een bericht uw wensen doorgeven. De mini tenues worden enkele werkdagen na uw bestelling al thuisbezorgd.


  FansjaalsAutosjaalAutotenueBabytenueAutovlaggenAanvoerdersbanden


  1102550100250Meer dan 250

  ShareTw.Fb.Pin.
  ...

  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!