Embleem & Badge

Embleem & Badge volledig geborduurdNormaal gesproken bestelt u emblemen in grote hoeveelheden. Tifo biedt echter ook de mogelijkheid om emblemen in kleine oplage te bestellen. Embleem & Badge. Zelfs als u voor PVC of Rubberen emblemen kiest. Zodoende zijn onze emblemen geschikt voor elk doel: om uit te delen op feestjes, als relatiegeschenk, maar ook om uit te delen of te verkopen op grote evenementen. Van kleine tot grote gelegenheden: Tifo levert de allerbeste emblemen tegen de beste prijs.

Eigen ontwerp voor Embleem & Badge

U kunt zelf uw embleem naar eigen ontwerp ontwikkelen, maar we kunnen u ook helpen bij het maken van een ontwerp. De emblemen worden bedrukt naar uw wensen. Wij leveren emblemen met naam of tekst, emblemen met logo of emblemen vrij ontworpen. Daarnaast kunt u vrij kiezen in welke kleur u de emblemen geleverd krijgt: van roze tot zwart, van oranje tot rood-wit-blauw.

Lage prijzen + Goede kwaliteit

Wanneer u bij ons uw emblemen laat borduren, bent u verzekerd van lage prijzen en zeer goede kwaliteit. Omdat elke opdracht verschillend is, hebben wij geen tarievenlijst. In onderstaand bestelformulier kunt u ons uw wensen doorgeven. Aan de hand daarvan sturen wij u een vrijblijvende offerte toe met de laagste prijs. Wilt u uw emblemen met spoed ontvangen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid een spoedopdracht door te geven. In dat geval kunt u uw emblemen snel verwachten.


  PVC EmblemenGeborduurde EmblemenPatchesBadges


  50100250Meer dan 250

  ShareTw.Fb.Pin.
  ...

  This is a unique website which will require a more modern browser to work!

  Please upgrade today!