Fanartikelen

T!FO.nl is al meer dan twee decennia actief in de merchandise-branche. We durven best wel te zeggen dat T!FO de originele pionier is op dit vlak. Met enige trots zeggen wij dan ook: T!FO staat voor kwaliteit. You can’t rush art. Kwaliteit gaat bij ons dan ook boven snelheid. Wij maken u geen beloften die wij niet waar kunnen maken. Mede daardoor zijn wij trots partner van Ons Oranje en het Nederlands Elftal geworden. We produceren uw unieke items doorgaans binnen een maand en halen daarbij een kwaliteitsniveau die voor anderen ongeëvenaard blijft. Hieronder een greep uit ons portfolio.

T!FO.nl Supporter van Supporters sinds 1998

 

Prachtige gedrukte vaantjes

Vaantjes laten maken
Vaantjes en vlaggetjes passen bij elke gelegenheid: of het nu gaat om bijeenkomsten, feesten, voetbal of voor in auto of vrachtwagen of gewoon voor de gezelligheid. Wij bieden de hoogste kwaliteit bedrukte vanen in elk gewenst ontwerp.
 
De vaantjes kunnen we al produceren vanaf één stuks. Een unicum dat niemand ons na doet, maar ook voor grote aantallen draaien we onze hand niet om. Het ontwerp lever je zelf aan, of tegen een klein bedrag maken we een ontwerp voor je.
 
Onze vanen worden gemaakt door middel van een hoogwaardige sublimatie bedrukking. Dit doen we op een glimmende ondergrond waardoor de vaan een prachtig luxe uitstraling krijgt. Pas ná sublimeren worden de franjes aan de vaan bevestigt waardoor de vaan er erg professioneel uit ziet. Professioneel is het, want naast vele honderden amateurclubs mogen wij ook betaald voetbalorganisaties ADO Den Haag, FC Utrecht, Feyenoord en FC Den Bosch tot onze klantenkring rekenen!

Kleurrijke Emblemen & Badges

Normaal gesproken bestelt u emblemen in grote hoeveelheden. TIFO biedt echter ook de mogelijkheid om emblemen in kleine oplage te bestellen. Embleem & Badge. Zelfs als u voor PVC of Rubberen emblemen kiest. Vele motorclubs, scoutingverenigingen en voetbalteams gingen u voor;
 
Emblemen worden standaard geproduceerd vanaf 50 stuks. We draaien er niet omheen, dit is het standaard aantal dat elk bedrijf moet laten produceren. In veel gevallen betaald u een hogere prijs en blijven er vele badges achter bij de producent. Dat soort praktijken houden wij niet van. Wij willen niet dat uw badge of embleem op een rommelmarkt te koop zal zijn daarom versturen wij altijd alles wat van de band rolt. Dat wil zeggen; inclusief eventuele overproductie.
 
Wij kunnen produceren: (deels)Geborduurde emblemen, geweven emblemen, PVC emblemen, rubberen emblemen, gesublimeerde emblemen. Vanzelfsprekend allemaal met of zonder plaklaag, en/of klittenband aan de achterzijde.
Embleem & Badge volledig geborduurd

Aanvoerdersbanden & Armbanden

Eigen Aanvoerdersband
Een witte, groene, paarse rode of roze aanvoerdersband? Of meerdere aanvoerdersbanden. Geheel full colour bedrukt, en geheel naar jouw smaak, kleur logo en tekst alles is mogelijk. Je kan zelf het ontwerp aanleveren, of tegen een kleine vergoeding een design door ons laten maken.
 
Vele voetbalclubs in Nederland lopen inmiddels met onze aanvoerdersbanden op de velden, maar ook politieke partijen, scoutingclubs, beveiligingsbedrijven of bands maken gebruik van de aanvoedersband om duidelijk te maken wie er nu eigenlijk de leiding heeft.
 
Onze aanvoerdersbanden worden gemaakt van hoogwaardig elastiek met een hoogwaardige sublimatie-bedrukking. De band kan met klittenband afgewerkt worden, of gewoonweg afgestikt. Naar gelang uw eigen wensen.
 

Vlaggen & Banieren in allerlei soorten en maten

Vlaggen worden vrijwel altijd gebruikt tijdens vrolijke gelegenheden: of het nu gaat om trots op uw provincie of voetbalclub, of ter gelegenheid van een (familie)feest. U kunt bij ons uw eigen bedrukte vlag op maat bestellen.
 
Onze vlaggen worden in principe standaard gemaakt van hoogwaardig polyester van ‘zware kwaliteit’. De afmetingen zijn bijna onbeperkt, van de standaardmaat 100 x 150cm tot vier bij vijf meter. We hebben inmiddels alles wel voorbij zien komen. De vlaggen worden zo gedrukt dat de achterzijde van de vlag altijd in spiegelbeeld te zien is. Qua afwerking kunt u kiezen voor touwtjes, vlaggenmast haken, een tunnel, ringen of helemaal geen speciale toevoeging om ophangen aan een stok mogelijk te maken.
 
Met gepaste trots kunnen we u vertellen dat bij wedstrijden van het Nederlands elftal onze vlaggen de tribunes sieren. Naast voetbal zijn ook airsoft-teams, racing-teams, wielrenners en roparunners bij ons aan het juiste adres.
Vlaggen met eigen logo

Mini-dressjes en Auto-tenuetjes

Minidress voor in de auto
Voetballsupporters kijken er altijd weer naar uit: Elk jaar verschijnen van hun teams de mini-dressjes in de fanshop. Voor een aantal BVO’s mogen wij deze shirtjes produceren, maar we merken dat amateurclubs het óók onwijs leuk vinden om elk jaar in beperkte oplage hun nieuwe tenue in de auto’s van hun leden te krijgen.
 
We helpen tegen een kleine vergoeding graag bij het designwerk als uw eigen vormgevers geen tijd hebben. De mini-dressjes zijn van hoogwaardig polyester gemaakt en voorzien van een zon-werende sublimatie bedrukking. Daardoor blijven de mini-dressjes achter het raam lange tijd goed.
 
Naast nieuwe tenue’s kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor retro-minidressjes van uw vereniging. Lever ons een foto of design-tekening aan met de juiste kleuren en we maken hem perfect voor u na. De voorzijde en achterzijde van het auto-tenue kunnen verschillend gedrukt worden.

Gebreide fansjaals, mutsen en truien

Breiwerk. Een voetbalsupporter kan niet zonder, maar we merken dat ook in andere takken van sport het steeds meer gaat leven. Gebreide mutsen worden door vele wielrenners in België graag gedragen. Ook voor scoutingverenigingen en zelfs de waterpolo zien we een forse toename aan leuke giva-aways in de vorm van een stukje breiwerk van grootmoeders hand.

Onze sjaals, mutsen en truien worden gemaakt van 100% lycra-katoen. Lycra zorgt voor perfect draagcomfort en heeft een iets grotere rek-capaciteit dan bij volledig natuurlijke stoffen. Hierdoor voelen de items super zacht en zijn ze ook nog eens volledig kleurvast in de was. Lycra-producten kriebelen tevens amper in vergelijking met bijvoorbeeld schapenwol. We kiezen bewust voor deze synthetische textielvezel om u het beste resultaat te geven, maar wilt u persé een ander textiel? 100% katoen maken we ook!

We produceren sjaals in diverse soorten, maten én kwaliteit. Bent u meer gecharmeerd van een satijnen zomersjaal? Vanzelfsprekend maken we die ook voor je!

Gebreide Fansjaals & Mutsen

Contour gesneden Pins & Buttons

Pins & Buttons
Pins, Buttons en Speldjes zijn geschikt voor elke gelegenheid: Bij een bijeenkomst, feest, carnaval of om te laten zien dat u als groep bij elkaar hoort. Wij bieden verschillende soorten pins en speldjes op maat. Jublieum-speldjes. Noem het maar, en we hebben het gemaakt.
 
Diverse transport én beveilingsbedrijven laten hun buttons door ons vervaardigen. Onze productie in het verre buitenland zorgt voor een perfecte prijs/kwaliteit verhouding die u elders in Europa niet zal vinden.
 
Qua afwerking is eigenlijk alles mogelijk; meerdere kleuren, bedrukt, gelamineerd maar de meest gekozen optie blijft toch wel de contour gesneden geëmailleerde pin, speld of button. Je kan je eigen art-work bij ons aanleveren of tegen een kleine vergoeding maken we het ontwerp voor je.

Retro-shirts van uw voetbalteam of wielerclub

Kersttruien & Kerstsokken voor uw eigen club

Mini-sjaals voor in de auto

Caps & Hats

Voetbal & Hockey-rompertjes van uw eigen team

Luxe geborduurde vanen van Champions League Niveau

Sportprijzen & Medailles

Posters & Stickers

Unieke canvassen van uw eigen makelij

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!